Buitengesloten in Wassenaar?

Als je buitengesloten raakt hoef je geen zorgen te maken want je kunt gelijk bellen naar een slotenmaker Wassenaar voor hulp. Het maakt niet uit hoe laat het is of welke dag het is want voor spoedgevallen kun je altijd terecht bij een slotenmaker Wassenaar.

Voor spoedgevallen altijd bereikbaar

Een slotenmaker Wassenaar is altijd bereikbaar voor spoedgevallen. Je kunt 24 uur per dag en 7 dagen per week bellen naar een slotenmaker Wassenaar voor een spoedgeval. Het moet dan wel echt gaan om een spoedgeval anders moet je op reguliere kantoortijden bellen. Wanneer je buitengesloten bent in Wassenaar is het een noodgeval en kun je dus gewoon bellen.

Afspraak maken

Voor andere gevallen dat geen spoed hebben moet je een afspraak maken met de slotenmaker Wassenaar. Als je bijvoorbeeld sloten wil laten plaatsen of vervangen. Je kunt hiervoor niet gebruik maken van de spoeddienst. Voor het plaatsen of vervangen van sloten moet je tijdens kantoortijden een afspraak maken. Een uitzondering hierop is als er sloten vervangen moeten worden na een inbraak. Dit valt namelijk ook onder spoedgevallen omdat je natuurlijk niet zonder sloten op de deuren kunt gaan slapen.

Wil je meer weten over wat er onder spoed valt? Bezoek dan een van de onderstaande websites.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>