Een mooie tuin

hoveniers bureauIs jouw tuin altijd veel te warm om te genieten van de zomer? Als je weinig schaduw in jouw tuin hebt en het er zo warm is, dat je er niet meer van kan genieten dan wordt het tijd om daar iets aan te doen. In een land als Nederland moeten we blij zijn met elke dag mooi weer, die we kunnen krijgen. Begin dus met een tuinontwerp dat dit specifieke probleem aanpakt. Er zijn veel manieren om een koel plekje te creƫren in jouw tuin, die je makkelijk kan integreren in elk tuinontwerp. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooie grote zitkuil?

Als je toch al van plan bent de tuin aan te pakken, dan is het ook een mooi moment om na te denken over een zitkuil. In het tuinontwerp kun je precies zien hoeveel ruimte je er voor hebt en waar hij het beste geplaatst kan worden. Gebruik je een houten vloer of wil je hem bestraten, moeten er vaste bankjes in komen of zet je er een tuinset neer? Het zijn vragen die je makkelijker kan beantwoorden als je ze verwerkt in jouw tuinontwerp. Zo kun je zien hoe alles eruit gaat zien voordat je begint.

Kijk voor meer informatie op een van de onderstaande links:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>