Gebruikte auto onderdelen

Gebruikte auto onderdoen zijn geld waard want ze worden gewoon in Nederland en in het buitenland verkocht. Gebruikte auto onderdelen worden uit een sloopauto gehaald dat de weg niet meer op kan.

Demontage

Gebruikte auto onderdelenTegenwoordig krijgen de eigenaren van een sloopauto een leuk bedrag voor de auto, waar ze niks meer aan hebben en het word ook nog eens gratis opgehaald. De sloopauto wordt dan naar de auto sloperij gebracht waar het wordt gedemonteerd. De bruikbare onderdeken worden dan ingepakt en indien nodig gerepareerd. Een deel van de onderdelen, zoals koplampen word in Nederland verkocht en andere onderdelen waar er in Nederland weinig vraag naar is worden geƫxporteerd naar het buitenland. In het buitenland is er dan ook meer vraag naar gebruikte auto onderdelen.

Kijk voor meer informatie op een van de volgende sloperijen:

Recyclen

Na de demontage van de sloopauto wordt het naar een recycle fabriek gestuurd en daar word het recyclet. Tegenwoordig is er meer vraag naar grondstof en onze grondstoffen zijn aan het opraken. Hierdoor zijn sloopauto’s meer waard geworden, want ze worden hergebruikt om hun grondstoffen. Een auto bevat veel waardevolle materialen en deze materialen worden bij een recycle fabriek gescheiden. Daarna worden de materialen als nieuwe grondstof hergebruikt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>