Hoogwaardige tegels in de tuin

Een fout dat veel mensen maken is dat ze voor lage kwaliteit en goedkope tegels kiezen voor in de tuin. De tuin ziet er dan meestal na een jaar niet uit, omdat de tegels barsten en er van alles doorheen komt.

Bij het kiezen van tegels voor in de tuin kun je het beste kiezen voor graniet. Graniet is een natuursteen en het is van zeer hoge kwaliteit. Tegels van graniet gaan dan ook levenslang mee en hoeven eigenlijk niet meer vervangen te worden.

Waar komt het vandaan?

NatuursteenGraniet komt over de hele wereld voor en het heeft veel verschillende kleuren. Graniet is een natuursteen dat ontstaat door het ondergronds stollen van magma en komt zo dus in veel landen voor. In Nederland zelf komt het helaas maar zelden voor, omdat een grote deel van ons land uit water bestaat.

Importeren uit andere landen

Voor graniet om tegels van te maken zijn we dan ook afhankelijk van import uit andere landen. Graniet importeren we vooral uit landen zoals Spanje, Italiƫ, Belgiƫ en Duitsland. In de meeste gevallen is het graniet al in de vorm van vloertegels en dus al een klare product. In Nederland worden ze dan nog verpakt en verkocht.

Kijk voor meer informatie op een van de onderstaande websites:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>