Mediation in Deventer

Heb je een arbeidsconflict en kunnen jullie daar samen niet uit komen? dan is mediation iets voor jouw.

MediationMediation is een conflictbemiddeling tussen twee partijen die niet met elkaar uit kunnen komen. Vaak komt dit door gebrek aan vertrouwen tussen de partijen of er is iets voorgevallen waardoor er een conflict is ontstaan. Een conflict is moeilijk op te lossen als er geen wederzijds vertrouwen is  en bij conflicten spelen vaak ook emoties mee die heel hoog kunnen oplopen.

In dit geval is het beste om voor een mediation te gaan, waarbij een mediator word ingeschakeld als een onpartijdige derde partij. De werk van de mediator kan moeilijk zijn omdat die onpartijdig moet blijven en de beste mediators zijn dan ook opgenomen in de Stichting Nederlands Mediation Instituut, waarbij ze aan strenge eisen moeten voldoen om toegelaten te worden.

Met behulp van een professionele mediator kan er als vrij snel een oplossing worden gevonden voor de conflict. Een van deze professionele mediators zit in Deventer en ze behandelen tevens ook andere zaken in het ondernemingsrecht, en arbeidsrecht. Zo kunnen ze je onder andere ook helpen bij ontslagprocedures, beoordelen van contracten, begeleiden bij reorganisaties en ze kunnen je ook adviseren bij een overname. Kortom mediation Deventer staat gelijk aan vanoverbeekdemeyer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>